Bygga ut och uppgradera golvvärmesystem

Bygga ut och uppgradera golvvärmesystem

Är det viktigast med varmt kaffe eller varma golv

Ja, se till rubriken och de flesta kommer nog att tycka detta är en mycket oschysst fråga. Snälla kan jag inte få välja båda? Jag dricker inte kallt kaffe och jag fryser om jag inte har golvvärme på toaletten. Ja men, säger en del. Här finns det ju det som överdriver och lägger varmt golv i köket också. Då behöver väl inte kaffet vara varmt? Ja, helt plötsligt befinner du dig i en mycket ointelligent diskussion. Detta är något som du gärna vill komma ifrån. Jag kan ge ett bra tips rörande detta. Tala inte om att du har varma och sköna golv för din omgivning. Behåll det helt enkelt för dig själv. Jag uppgraderade min golvvärme i både badrum och kök för ett tag sedan. Det blev jättebra!

Här handlade detta inte alls om att jag rev upp golven och började ett stort projekt som tog lång tid. Nä, det tog ungefär lika lång tid som att dricka två koppar kaffe. Nja, nu överdriver jag kanske lite men jag dricker inte så snabbt. Hur som helst vill jag verkligen rekommendera alla som har golvvärme som har ett antal år på nacken, att helt enkelt uppgradera sin golvvärme. Detta kan du göra med ett val av Uponors kvalitetsprodukter när det gäller detta område. Här kan denna uppgradering göras på Uponors egna produkter och på märket Wirsbo i första hand för att få det bästa resultatet. I ett flertal fall fungerar det även med andra system.

Vad är en uppgradering av golvvärmesystem

När det handlar om en uppgradering av ett golvvärmesystem så kommer detta att kännas precis som när du byter upp dig i kvalitet på ditt morgonkaffe. Helt enkelt trivs du med tillvaron. En uppgradering av golvvärmesystem ger dig många automatiska funktioner. Detta såsom automatisk balansering av värmen för att spara energi, avkänning av vilka termostater som tillhör olika rum samt möjligheter till trädlösa system och att styra din golvvärme via SMS. Helt enkelt är detta mycket mera avancerat än att slå på kaffebryggaren. Detta är naturligtvis om du inte har en mycket avancerad cafébryggare som jag.